Material gràfic

Guia gràfica

En aquesta guia us presentem els diferents elements gràfics que han estat elaborats per identificar les actuacions incloses en la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, i s'especifiquen les seves condicions d'ús.

Descarrega

Logotips

Podeu descarregar-vos junts els diferents logotips identificadors de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica en un sol arxiu comprimit.

Descarrega

Cartells genèrics personalitzables

Els cartells genèrics personalitzables estan a disposició en format eps, pdf, word i jpg, i es poden personalitzar afegint un text propi dins l’espai reservat.

Descarrega

Cartells temàtics

Els cartells temàtics estan a disposició en format eps, pdf, word i jpg, i es poden personalitzar. Hi ha quatre models diferents, en funció de les il·lustracions del cartell.

Descarrega

Il·lustració general

Les il·lustracions temàtiques estan a disposició en format eps, pdf i png.

Descarrega

Il·lustracions individuals

Les il·lustracions individuals estan a disposició en format eps, pdf i png. El material forma part de la imatge gràfica de la campanya, només poden ser utilitzats en el context de la Setmana Bio.

Descarrega

Tipografies

Aquesta és la tipografia que s'ha d'utilitzar per escriure el vostre text personalitzat a les pissarres editables del cartells i en la resta de aplicacions derivades.

Descarrega

Bàners

Aquestes són les imatges, de diferents mides, que podeu utilitzar com a bàners per vincular la vostra pàgina web cap al web oficial de la Setmana Bio.

Descarrega

Identificadors

Identificadors versàtils en format A5 per diferents tipus d’ús. El seu format petit, el permet servir per identificar espais, o per fer publicitat de taulell.

Descarrega