Premi Escola

Què és?

Es tracta d’un premi creat per la Generalitat de Catalunya (Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat) i l’Associació Vida Sana.

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn.

Qui pot optar al premi?

Poden optar al premi tots els centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, que hagin desenvolupat al llarg del present curs escolar un projecte o una experiència pedagògica relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològiques.

Naturalesa del premi

S’atorgaran fins a un màxim de tres premis:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primer premi

dotat amb
1.250 €

Segon premi

dotat amb
1.000 €

Tercer premi

dotat amb
750 €

La dotació del premi anirà destinada a donar continuïtat a les actuacions objecte del premi.

El jurat tindrà la potestat d’atorgar, si ho creu convenient, un o més accèssits sense dotació econòmica, o de declarar deserts els premis, si considera que les candidatures no tenen el suficient nivell.

Guanyadors d’anteriors edicions del premi

Consulta en el següent enllaç tots els guanyadors del premi des de la primera edició, l’any 2013:

Guanyadors d’anteriors edicions del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Torna a dalt