Archived: Ecofira del Camp

Organitza

Grup de Consum La Bajoca (Associació Cultural l'Aleta)

Descripció

Dissabte 16 d’octubre torna l’EcoFira del Camp en format presencial

La Bajoca reunirà productores i elaboradores ecològiques i de proximitat a la Plaça de la Zeta de Valls, on ha obert una botiga · Dos tastos de productes els dies 15 i 21 completen la programació

Després de dos anys, l’Ecofira del Camp de Tarragona torna en format presencial aquest cap de setmana a Valls. Durant aquest temps es va celebrar la 3a edició online durant el confinament i es va anular la 4a edició programada per la tardor del 2020. El Grup de Consum La Bajoca segueix creixent i al juny va inaugurar una botiga a la Plaça de la Zeta, oberta al públic general en horari de matí i tarda de dimiarts a divendres i dissabte al matí. La botiga se suma a 7 grups locals del Camp de Tarragona on reparteix cistelles.

Aquesta 5a edició de l’Ecofira coincidirà amb la 3a edició de la Fira Altres Lletres, que se celebra el mateix dia i lloc per combinar l’oferta i augmentar el públic, amb paradetes de més de 20 editorials i presentacions de llibres. El mercat se celebrarà dissabte 16 durant tot el dia i reunirà una desena de paradetes de productores i elaboradores ecològiques, artesanes i de proximitat, com el celler Vinya Janine, Garrofina-Cultius Gaià, la Cooperativa Sòca-rel, La Menjamiques, Fruits del Gaià i Terraivent, entre d'altres. S’hi podrà conèixer i adquirir productes d’horta, fruita fresca i seca, vi, oli, i elaborats diversos. Aquest dia serà una bona ocasió per visitar la nova botiga de La Bajoca, al mateix C/ de la Zeta, que compta amb tot tipus de productes alimentaris, de neteja i d’higiene personal, principalment.

La 5a Ecofira començarà divendres 15 amb un tast de cervesa artesana Les Clandestines de Montferri acompanyat de la poesia d’Anna Sentís.
Aquest tast te un preu de 5€ i cal reservar-lo a labajocadevalls@gmail.com; se celebrarà a les 7 de la tarda al nou local del Casal Popular La Turba, al C/dels Metges 14.
Dijous 21 serà el torn de maridar vi amb poesia, amb el celler Vinya Janine de Rodonyà i la poeta Ester Enrich Coma. Te un preu de 3€ i cal reservar-lo a labajocadevalls@gmail.com; se celebrarà a les 7 de la tarda al nou local del Casal Popular La Turba, al C/dels Metges 14.

Horari 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h
Preu

Gratuït.

Adreça

Plaça de la Zeta, Valls , 43800

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions