Archived: Mercat del bolet del Solsonès

Organitza

Consell Comarcal del Solsonès

Descripció

22 de Setembre de 2021General
El Consell Comarcal i Ajuntament de Solsona uneixen esforços en la Solsoterra el 23 i 24 d’octubre

A la tardor toca celebrar fira a Solsona. A partir d’aquest any, però, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament han decidit unir esforços per crear la Solsoterra, la Fira de la Terra del Solsonès, que s’organitzarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre. El certamen fusiona la Fira del Bolet i l’Ecològica.

Així, la Solsoterra presentarà el tradicional mercat del bolet, que es complementarà amb un programa d’activitats relacionades amb aquest producte. En el rovell de l’ou del recinte firal, el nucli antic de la capital comarcal acollirà, novament, un espai de venda de producció ecològica de la comarca, que s’acompanyarà també de xerrades i altres propostes relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

Aquesta fira neix amb la voluntat de posar en valor els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos. És el resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori que, de manera conjunta, volen fomentar la idea que un consum diferent és possible.

Així mateix, en el marc de la Fira de la Terra s’organitzarà la Jornada Masies Sostenibles organitzada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, que fins ara tenia un espai reservat en la Fira de Sant Isidre.

Horari

El mercat del Bolet de la fira SolsoTerra del Solsonès. Horari de 10:00 a 20:00

Preu

Gratuït.

Adreça

Plaça Major , Solsona, 25280

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions