Archived: 3 claus per tenir un menjador més saludable i sostenible amb aliments ecològics sense incrementar el preu

Organitza

DARP

Descripció

Cada cop hi ha més menjadors escolars que es plantegen introduir aliments ecològics i de proximitat en el menú escolar. Davant aquest repte, se'ns plantegen moltes qüestions: quins aliments hi ha disponibles a Catalunya?, és possible introduir-los sense incrementar el preu? Cal canviar el menú? Els infants i les famílies accepten els canvis? Quines són les experiències inspiradores? Quins són els potencials i quines les dificultats?, qüestions que anirem resolent amb els tres ponents que ens acompanyaran.

Aquesta jornada s'adreça, a un ventall ampli de públic interessat a potenciar els aliments ecològics i de proximitat als menjadors, des d'Administracions públiques, AMPAS, equips directius de les escoles, empreses gestores. Fins i tot als productors i productors ecològics i de proximitat, ja que podria representar una demanda fixa d'aliments.

Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l'enllaç.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Programa de la jornada

Horari 21 d'octubre de 2020 a les 09:00h
Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.