Archived: Concurs de selfies #JoMenjoECO amb sorteig de lots d’aliments ecològics

Organitza

Consell Català de la Producció Agrària Ecològica

Descripció

El Concurs #JoMenjoECO del CCPAE arriba a la desena edició!

Del 15 al 24 d'octubre, fes-te una fotografia selfie amb un producte ecològic certificat pel CCPAE i pujar-la a l'aplicació d'Easypromos del Facebook del CCPAE (l'enllaç s'activarà divendres 15 d'octubre al migdia). A partir d'aquell moment, també es podrà participar al concurs a través de les xarxes de Twitter i Instagram, on els usuaris hauran de publicar la fotografia selfie al seu perfil (ha de ser públic, no privat) afegint l'etiqueta #JoMenjoECO al text de la publicació. Totes les fotografies publicades a Twitter i Instagram seran afegides automàticament al mur de la promoció a Easypromos.

Quin és el termini de participació del concurs?

Les persones que vulguin entrar al sorteig poden participar des de l'activació del Concurs, divendres 15 d'octubre al migdia, fins diumenge 24 d'octubre a les 23.59h. Entre les persones participants, se sortejaran 6 lots d'aliments bio de diverses marques catalanes.

Les bases del concurs es podran consultar a la promoció d'Easypromos, un cop activada a partir del 15 d'octubre al migdia. També es publicarà informació al web www.ccpae.cat.

Horari

Del 15 al 24 d'octubre de 2021

Preu

Gratuït.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.

Accedeix a l'activitat online