Archived: Conversió ecològica de la producció del boví de carn

Organitza

DARP

Descripció

El boví de carn és el sector ramader ecològic que més ha crescut a Catalunya en els darrers anys i actualment, més de la meitat d’explotacions ramaderes ecològiques són d’aquest sector.
A través d’aquesta jornada, que es realitza dins el marc de la Setmana Bio a les comarques d’Osona, es vol tractar la conversió de l’explotació bovina de carn des dels diferents punts, tant en els aspectes tècnics, com ajuts que es poden tramitar.
També comptarem amb l’experiència d’un ramader del sector que explicarà com ha portat a terme la conversió de les seves explotacions.

Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l'enllaç.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Programa de la jornada

Contacte Telèfon: 93 4092090
Email: amarce@gencat.cat
Horari 19 d'octubre de 2020 a les 11:00h
Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.