Archived: El sector porcí ecològic, una oportunitat de futur

Organitza

DARP

Descripció

L’aportació del porcí al sector agroalimentari català és molt important, i amb el seu dinamisme continua innovant davant els reptes mediambientals i de mitigació el canvi climàtic.

En el marc de la Setmana Bio, la jornada aporta la visió del porcí ecològic amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer aquest sistema de producció presentant experiències de projectes pràctics també amb les reflexions per analitzar les seves perspectives de futur.

Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l'enllaç.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Programa de la jornada

Horari 21 d'octubre de 2020 a les 10:00h
Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.

Accedeix a l'activitat online