Archived: Jornada en línia: “Oli ecològic. Tipus de mòlta i qualitat”

Organitza

Escola Agrària de Manresa

Descripció

Jornada adreçada als petits productors d'oli ecològic per tal que puguin incidir en aquells aspectes que determinen la qualitat de l'oli a l'hora d'entregar les olives al molí.

Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Per inscriure-us a la jornada, cliqueu aquest l'enllaç

Per a més informació, consulteu el Programa de la jornada

Horari

9.15 h Entrada a la plataforma i benvinguda
9.30 h Presentació de la jornada - Sr. Ton Armengol, professor de l’Escola Agrària de Manresa. DACC.
9.35 h Maduració, rendiment i qualitat de l’oli. Recollida i transport de les olives - Sr. Agustí Romero, IRTA Mas Bové.
10.45 h Torn obert de preguntes
11.00 h Especificitats del sistema de molins en relació a la recepció i organització dels lots d’olives - Sr. Juan Francisco Hermoso, IRTA Mas Bové.
12.00 h Torn obert de preguntes i cloenda de la jornada.

Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.