Archived: Jornades Atmosterra – Llaurant el Cel, Recarbonitzant el Sòl

Organitza

Atmosterra

Descripció

Les jornades “Atmosterra: llaurant el cel, recarbonitzant el sòl”, són una proposta per debatre sobre el sistema alimentari actual i plantejar alternatives que alleugin el seu impacte ambiental i social. Diverses entitats i institucions públiques de diferents àmbits han impulsat l’organització amb la idea que sigui un lloc de trobada entre pagesia, sector consumidor i l’àmbit acadèmic i científic. L’objectiu és establir un marc de cooperació que afavoreixi la transició cap a models alimentaris resilients, saludables, justos i diversificats. La jornada es podrà seguir en línia o bé presencialment a la seu de l’Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i té la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

La periodista Esther Vivas, el pagès Pep Bover de Cal Pauet, el veterinari i agrònom Lluís Vila i els investigadors Xavier Sans Serra i Marta Guadalupe Rivera són algunes de les persones que es podran escoltar a Atmosterra, així com les ponències inicials a càrrec de l'Eduardo Aguilera i la Gloria Guzmán.
També es podrà conèixer experiències i exemples de bones pràctiques com la de la finca regenerativa Les Planeses, l’assessor en agricultura ecològica Borja Camí -Arreu, el grup de consum La Magrana Vallesana i la logística Ecocentral, entre altres.

Un dels objectius de la diversitat d’àmbits dels ponents és la creació de grups de treball multidisciplinari que tinguin activitat amb posterioritat a l’esdeveniment i també la creació d’un fons documental accessible i obert.

Per inscriure-us a la jornada, cliqueu aquest enllaç

Horari 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h
Preu 15 €

Cal fer reserva prèvia.

Adreça

Carrer del Carme, 47, Barcelona, 08001

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions