Archived: L’alimentació ecológica, clau per al futur del planeta

Organitza

L'Era, Espai de Recursos Agroecològics

Descripció

Els aliments ecològics representen una bona aposta per a la salut i son claus per afrontar les emergències ambientals i climàtiques que amenacen la salut del planeta, dels seus habitants i de la nostra pròpia supervivència.
Cada cop hi ha més evidències de la necessitat de canviar de model productiu, vers a un model que regeneri en comtes de malmetre i que realment sigui una veritable font d’harmonia amb en el nostre entorn i que aporti benestar i vitalitat.
La Dolores Raigon porta molts anys treballant per demostrar la superioritat nutritiva dels productes ecològics en front dels convencionals i és una de les expertes més qualificades en producció ecològica, autora de diversos llibres, el més recent dels quals, Manual de la Nutrición Ecológica. De la molécula al plato, aprodundeix en la ruta de la producció alimentària i què ens acaba nodrint.

Horari

Dimarts 19 d'octubre de 2021 de 16:30 a 18:30

Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.