Archived: Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible

Organitza

Oficina comarcal de la Cerdanya

Descripció

Jornada per tal de donar resposta a diferents qüestions pràctiques que es plantegen per part dels gestors dels menjadors comunitaris, que volen potenciar l'ús del producte ecològic i de proximitat: des de la seva introducció en els menús, al seu accés en les zones de muntanya, com és el cas del Pirineu, alhora que contribueixen al desenvolupament del sector agrari i al manteniment de la població rural. Jornada adreçada a tots els que hi intervenen; consumidors, pares i mares, AMPES i equips directius interessats a potenciar els productes ecològics i de proximitat, així com els mateixos productors i elaboradors. Aquesta jornada es realitzarà en línia. Si esteu interessats a seguir les seves explicacions us hi podeu inscriure a través de l'enllaç http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt Uns dies abans de la sessió ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l'enllaç des d'on podreu participar en la jornada.

Horari 20 d'octubre de 2020 a les 18:00h
Preu

Gratuït.

Cal fer reserva prèvia.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.