Archived: Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

Organitza

Ajuntament de Barcelona

Descripció

Barcelona es convertirà en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible del 14 al 24 d’octubre. Durant 10 dies es duran a terme més d'un centenar d’activitats per conscienciar a la ciutadania. Activitats que s’engloben en sis itineraris diferents i que es duran a terme a sis punts estratègics de la ciutat.
D’una banda, es duran a terme accions per conscienciar i generar sensibilitat entre la població. Per això, s’han planificat rutes guiades, espectacles, tallers de cuina, programes de ràdio, un cicle de cinema de ficció, exposicions a les vies públiques i degustacions amb la finalitat de cultivar l’anhel per una alimentació sostenible i saludable. D’altra banda, també es duran a terme xerrades, taules rodones i un cicle de cinema documental, per donar així d’eines i coneixement que empoderin la ciutadania i se’ls permeti desenvolupar hàbits d’alimentació sostenible i saludable.
‘Gestió de recursos alimentaris’, ‘Biodiversitat i urbano-ruralitat’, ‘Patrimoni Gastronòmic’, ‘Proximitat i autosuficiència’, ‘Alimentació i drets socials’ i ‘Petjada ecològica’ són les sis temàtiques en torn a les quals girarà la programació de la Setmana. Per això, s’han reservat sis espais repartits entre les places de Sant Jaume i del Rei, el jardí dels Tarongers, la Rambla i el parc de la Barceloneta. A més un setè itinerari recull totes aquelles iniciatives organitzades per diferents entitats públiques i privades englobades amb el nom ‘Més setmana’.
Consulteu el web per conèixer totes les activitats i inscriure-us a les que més us interessin!

Horari

Del 14 al 24 d'octubre de 2021

Preu

Gratuït.

Adreça

Diversos espais, Barcelona, 08002

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions