Archived: Tots plegats fem bio!

Organitza

Promoció Econòmica de Sabadell

Descripció

El servei de Prelaboral de Promoció Econòmica de Sabadell és un servei de rehabilitació laboral per a persones en tractament de salut mental on es duen a terme diverses d’activitats. Destaquen els tallers de capacitació laboral en les especialitats de cuina, serveis administratius, pintura i bricolatge i jardineria i manteniment de l'hort urbà.
Per aquesta edició de la Setmana Bio des del servei prelaboral s’han preparat tres monogràfics. Des del taller de cuina amb la col·laboració del taller administratiu us ofereix un seguit d’àpats i receptes a partir d’ingredients bio, alguns d’ells, del nostre hort!
El taller de pintura i bricolatge us ensenyaran a fer un hotel d’insectes amb materials reciclats. I finalment, de del taller de manteniment de jardineria i hort urbà us ensenyaran com van crear el nostre hivernacle i hort urbà a una antiga cotxera.
Aprofitant aquesta sinergia, els 4 tallers treballen conjuntament sent el nostre hort ecològic un clar exemple de com diversificar i dur a terme un projecte d'agricultura sostenible i ecològica en l'entorn urbà. Amb la col·laboració entre el taller de pintura i bricolatge es va fer un hotel d'insectes tan necessari per a la pol·linització i sostenibilitat dels cultius agroecològics, transformant l’hort en un projecte eficient i sostenible en el qual intervenen pocs agents externs.
De les collites de l'hort es nodreix el nostre taller de cuina, on es preparen receptes de proximitat típiques de la cultura catalana, però sense oblidar altres cultures gastronòmiques. El reciclatge forma part de la nostra filosofia per la qual es reciclen mitjançant el compostatge els residus orgànics. El taller administratiu treballa d’una forma transversal preparant les fitxes i calendaris de plantació així com receptes per al taller de cuina.

Trobareu informació ampliada en aquest enllaç

Horari

18 d'octubre de 2021 a les 10h: receptes d’àpats amb productes bio de l'hort
20 d'octubre de 2021 a les 10h10h: construïm un hotel d'insectes
22 d'octubre de 2021 a les 10h: muntem l’hivernacle a Prelaboral

Preu

Gratuït.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Aquesta activitat és virtual.