Archived: 12a lliga comarcal de cros escolar – Sant Quirze de Besora

Organitza

Consell Esportiu d'Osona

Descripció

El Consell Esportiu d’Osona i de manera conjunta amb diferents clubs atlètics i altres entitats de la comarca, interessades en el foment de la pràctica de l’esport del Cros en edat escolar, han organitzat la 12ena Lliga Comarcal de Cros Escolar, que ve aprovada per la Federació Catalana d’Atletisme, i que està composta de 11 curses de camp a través.

Coincidint amb el segon cap de setmana de la Setmana Bio, es farà a la població de Sant Quirze de Besora.

S'entregarà un lot de productes ecològics de la comarca a les persones finalistes de les cinc categories.

Per la seva participació serà necessària tenir tramitada la llicència esportiva corresponent a la temporada 2021-2022, a través del Consell Esportiu d’Osona.
El preu per la participació a la Lliga Comarcal de Cros és de 4€ on s’inclou, inscripció, assegurança i dorsal. Els participants de la categoria mini pagaran 1€ per tenir l’assegurança.
La documentació necessària per tal de formalitzar la inscripció serà els noms i cognoms, adreça i entitat a la qual pertany, correu electrònic i telèfon de contacte del tutor legal del participant. A diferència d’altres temporades els participants hauran d’inscriure’s a tots i cada un dels Crosos que vulguin participar abans del dijous previ a la cursa.
El lliurament de dorsal es realitzarà mitja hora abans del començament de la prova i es mantindrà el dorsal en totes les proves.

Horari 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h
Preu veure cartell, segons categoria (1 o 4 €)

Cal fer reserva prèvia.

Adreça

Pendent determinar, Sant Quirze de Besora, 08580

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions