Archived: El calendari de receptes ecològiques

Organitza

Institut de Tecnificació d'Amposta

Descripció

Des del nostre centre hem decidit realitzar un concurs de receptes ecològiques per als diferents mesos de l'any, amb la finalitat de crear un calendari de receptes ecològiques.
L'alumnat de tercer de l'ESO dissenyarà les receptes mitjançant l'aplicació Canva i haurà d'informar-se dels aliments més adients per a cada temporada, tenint amb compte els productes de proximitat. Així, al final de la recepta hauran d'incloure un llistat de tendes ecològiques d'Amposta, mercats o horts de l'entorn on poder aconseguir els productes ecològics proposats. De manera extra, els grups voluntaris podran gravar la realització de la recepta des de casa i compartir un vídeo curtet on expliquen els passos a seguir. Els links d'aquests vídeos estaran disponibles a la recepta.

Aquest calendari s'exposarà per l'institut en forma de QR (un per a cada mes), i tota la comunitat educativa podrà accedir per a visitar les receptes de cada mes en concret.

Horari 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 8 de desembre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h
Preu

Gratuït.

Adreça

Carrer de França, 19-21 43870, Amposta, 43870

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions