Archived: L’escola com a centre per conèixer la producció d’aliments ecològics

Organitza

Escola Waldorf Steiner El Til·ler

Descripció

La nostra escola porta 20 anys de trajectòria i fa dos anys que estem en un nou terreny a Bellaterra on estem creant espais adequats pels aprenentatges vivencials, entre ells un hort ecològic. L'esperit de cuidar un entorn i el menjar saludable és molt fort en la nostra comunitat escolar. Podem compartir les nostres experiències amb altres iniciatives.
- L'hort escolar ecològic: un centre d'aprenentatge amb la natura: documentem els diferents treballs amb alumnes de primària, de la construcció de parcel·les, la sembra, les atencions pel compost, la collita d'hortalisses i la preparació de menjar ecològic.
- Ecomenja: és l'empresa que ens proporciona el menú escolar amb ingredients sobretot biològics i de proximitat, volem organitzar una xerrada oberta per la comunitat escolar i altres persones interessades en menjadors escolars ecològics.
- El pa ecològic, part imprescindible en l'alimentació dels nens: tenim el goig de tenir cada setmana una parada de venda de pa ecològic a la nostra escola. El NIKO que té el seu obrador a Sabadell ofereix una gran varietat de pans i pastissos, tots ecològics, podem comprar l'esmorzar escolar i el pa de cada dia per les famílies.
- Granel: una família de l'escola coordina les diferents sucursals de la botiga de productes ecològics "Granel" - ens faran una presentació de la seva filosofia i dels productes.
- Activitats per alumnes: sembrar cereals a Can Barata : una família de l'escola cultiva verdures ecològiques i convida als alumnes a cultivar el seu propi cereal a la seva finca de Can Barata. Documentem el treball educatiu amb els nens.

Horari

Durant la Setmana Bio

Preu

Gratuït.

Adreça

C/ Apel·les Mestres 11, Bellaterra/ Cerdanyola, 08193

Com arribar

En trasnport públic amb S2 Barcelona - Sabadell, parada Bellaterra. Després pujada caminant 10 minuts. En cotxe via Autopista C58 o B30, en els dos casos Sortida Bellaterra. Bus des de Sant Quirze.

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions