Archived: ” Tancant el cercle” Biodiversitat entorn a l’hort

Organitza

Escola Terra Nostra

Descripció

En el marc de la Setmana Bio a l’Escola 2020, ADEFFA (Camadoca) ens realitzarà 4 tallers del Projecte d’Aprenentatge i Serveis (ApS), “Tancant el cercle”, amb l’objectiu de donar a conèixer i afavorir la biodiversitat local al voltant de l’hort de l’escola i evitar la introducció d’espècies invasores, per aconseguir un espai equilibrat i sostenible.
Tallers que es realitzaran per cicles:
EI : P-3, restauració de l’hotel d’insectes.
P-4 i P-5, observació directa d’insectes en diferents zones de l’hort, posterior reflexió dels insectes i altres éssers vius observats i la seva funció a l’hort.
CI: neteja de les capses niu penjades als arbres de l’escola, anàlisi dels nius, reflexió sobre la funció dels ocells insectívors.
CM: construcció de capses niu amb material usat (reutilització de palets donats per indústries del poble). Posterior col.locació de les capses niu en un entorn natural proper a l'hort (Font del Malany). Comprendre el motiu pel qual es col.loquen capses niu.
CS: estudi de la flora i fauna de la bassa de l’escola i de la Riera d’Olost. Comparativa de resultats i reflexions sobre aquests.
Les activitats d’ADEFFA són gratuïtes per l’escola amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Horari 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h 2 d'octubre de 2022 des de les 00:00h fins a les 00:00h
Preu

Gratuït.

Adreça

Avinguda de l'Esport, nº1, Olost, 08516

Aquesta activitat ja ha finalitzat.

Obre indicacions